сряда, 26 октомври 2011 г.

Нека помогнем


От приют Богров молят:

Скъпи приятели,
във връзка с внезапно пропаднали уговорки с наш донор днес – не получихме двата тона храна, от които спешно се нуждаем.
Складът ни отново е празен. Налага се да реагираме бързо и да КУПИМ ХРАНА.
Имаме спешна нужда от вашата помощ!
Молим, ако имате възможност – ДАРЕТЕ за храна на животните в приют Богров.
БЛАГОДАРИМ ВИ!

За повече информация погледнете тук или направо помогнете тук.

Богровчетата имат нужда от нас!

13 коментара:

  1. страхотен малък джони, нака тези които имат възможност да помогнат

    ОтговорИзтриване
  2. Сладурчета! Прочетох, че сте се справили с проблема. За съжаление късно попадам на този апел, но с удоволствие бих помогнала със средства за ваксините и кастрацията. И в момента, в който се пренесем в по-голям апартамент бих осиновила едно сладурче за дъщеричката ми.

    ОтговорИзтриване
  3. Това е чудесно!
    Аз не съм част от екипа на приют Богров, но подкрепям техните инициативи и се опитвам да помогна, с каквото мога. Все пак и моето съкровище си го взех от там. За това ще съм им вечно благодарна!

    ОтговорИзтриване
  4. И ние сме си взели от там едно пале. То доста порасна и много ни радва. Когато се пренасяхме в Малта се чудехме как да го вземем и да го взимаме ли изобщо с нас, но нямаше на кой да го оставим. Е оказа се, че може да качваш домашни любимци на самолет, въпреки че малко скъпичко идва. Но много се радвам, че в крайна сметка си го взехме с нас:) Като си идваме в България мисля да осиновим още едно.

    ОтговорИзтриване
  5. Сладурчета, хубаво е, че има отзовали се на този призив хора :)

    ОтговорИзтриване
  6. охх колко е сладко и как мило гледа. Трябва да помогнем, живо същество е. Трябва да осиновяваме повече, така или иначе ги храним на вън, поне ще си имат и дом.

    ОтговорИзтриване
  7. Нека помогнем така е. Дано повече хора го направят.Трябва да ценим всеки живот, всяко душица носи.Не мога да разбера какви са тези хора,които обещават, че ща помогнат подаден начин и на края да кажат, че няма да могат. При това положение по добре си мълчете и ако можете направо помогнете, а не така да залъгвате хората.Сигурна съм,че ще се намери храна за животните.

    ОтговорИзтриване
  8. Дано всеки който може да помогне.Много е тъжно като си помислим някои хора колко хиляди дават за да опитат някаква си лъжичка хайвер, а не вземат да помогнат на тези мили животни.Всеки трябва да се храни, поне с хляб съм сигурна, че всеки може да отделя по малко.Пожелавам ви много успех и да успеете да съберете пари за кученцата.Идва зима и ще става още по трудно.Хора като вас, които не спирате да помагате сте за възхищение.

    ОтговорИзтриване
  9. Как мило гледа кученцето, което сте сложили на снимка.Да ти стане жал за това как се отнасяме към тях.А те са толкова добрички и с тези мили очи като те погледнат.....Дано да се намерят парички, за да успеете да им закупите храна.Но за това си трябват постоянно спонсори, тъй като не е да ги нахраниш само веднъж, а те са си като нас живи същества искащи хранителни вещества по няколко пъти на ден.Вярвам, че ще се намерят такива добри хора.Желая ви много късмет и продължавайте да се грижите за животните.

    ОтговорИзтриване
  10. Нека помогнем всички така е . И те са живи същества и имат пълното право да живеят както всяко друго същество.

    ОтговорИзтриване
  11. Как мило и невинно гледа само това кученце,което сте качили на стената. Как да не помогне човек. И с най- твърдото сърце би се разтекло при вида, на тези очички. Като се замислим ние самите сме виновни, че се стига до там, че да има подобни домове и приюти за бездомни кучета и не те са виновни, а трябва да обвиняваме самите нас си. Дано да се включат много добри хора, каквито вярвам че има да да помогнем всички заедно на кучетата. Всеки има нужда от храна и любов , за да живее един пълноценен живот.

    ОтговорИзтриване
  12. Колко жално гледа милото куче,нека да им помогнем толкова храна изхвърляме ей така напразно!

    ОтговорИзтриване
  13. Само да ви кажа и на всеки който реши, че ще е добре този текст..." Скъпи приятели,във връзка с внезапно пропаднали уговорки с наш донор днес – не получихме двата тона храна, от които спешно се нуждаем.Складът ни отново е празен. Налага се да реагираме бързо и да КУПИМ ХРАНА.Имаме спешна нужда от вашата помощ!Молим, ако имате възможност – ДАРЕТЕ за храна на животните в приют Богров.БЛАГОДАРИМ ВИ!" да го качи на своята стена във фейсбука, който съм сигурна, че повечето имате, за да можем да помогнем и да се разпространи тази идея!

    ОтговорИзтриване